Heti tudósítók

       Szent István Római Katolikus Magyar Templom -
St. Stephen R. C. Magyar Church

223 Third Street, Passaic, NJ 07055

     News | Aktuális | Heti miserend/Mass Time  | Naptár/Calendar | 2018. évi hirdetések/Bulletin in 2018 | Archívum/Archive

    

Kérem nézzük az ünnepi miserendet!

Kérem a Tudósítónk hátlapján levő hirdetéseket is újítsák meg. Köszönöm.

Szentgyónással és betegek kenetéért bármikor keressenek. Nincs alkalmatlan időpont. Hétköznapra is lehet akár telefonon is egyeztetni időpontot.

Vízkeresztig tartó gyűjtést rendezünk egy Kárpátalján működő magyar család otthonért. Részletek a mellékelt lapon. Nem kérünk nagy adományt, csak amennyit megengedhetünk magunknak! 5, 10, 20, 50 és 100 dolláros adományokért cserébe, különböző karácsonyi díszeket kapnak. Részletekért kérem hívják Staudinger Katalint  973-464-0424.

Az elektromos gyertyákra kérjük újítsák meg szándékukat.

December 24-én, szenteste délutánján 3 órakor Gyermek mise lesz a templomban. Utána egy kis mézeskalács és teázás lesz az Erzsébet teremben. Az 5 órás angol előesti mise is meg lesz tartva!

Szilveszteri mulatság lesz december 31-én. A gyerekek számára is lesz külön terem és foglalkozás, így a gyermekes családokat is hívjuk és várjuk! Töltsük együtt az óév utolsó és az újév első napját!

Jövő vasárnapra a rejtvény ez: mi Advent 3. vasárnapjának különleges neve?

2018 statisztikája: 6 gyermeket kereszteltünk meg és 6 testvérünktől búcsúztunk el: Vas László atya, Veres József, Trechak Mariann, Zurey Vilmos, Horváth Teréz, és Kovács Anna. Imádkozzunk értük!

Áldott karácsonyt és békés boldog új esztendőt!

Január 6-án tartjuk Vas László atya 1. évfordulós gyászmiséjét. Mivel László atya az egész közösség lelkipásztora volt, ezért ezen a napon csak egyetlen, kétnyelvű szentmise lesz, 10 órakor.

 

 

 

 

 


 

 


 


 

 

 

|  Impresszum |