Heti tudósítók

       Szent István Római Katolikus Magyar Templom -
St. Stephen R. C. Magyar Church

223 Third Street, Passaic, NJ 07055

     News | Aktuális | Heti miserend/Mass Time  | Naptár/Calendar | 2017. évi hirdetések/Bulletin in 2017 | Archívum/Archive

    

Elhunyt szeretteikről emlékezhetnek meg a karácsonyi virágok által. Az erre a szándékra fölajánlott összeget, az előkészített borítékokba kérjük helyezzék el. A virágok egyenként 15 dollárba kerülnek. További lehetséges támogatásokért kérjük olvassák el a szórólapokat. Köszönjük!

Templomunk karácsonyi díszítése december 16-án szombaton. Szeretettel várunk minden segítő embert.

A Passaic-i Szent István Egyház "Lant és Toll" Hagyományőrző Csoportja 2017. December 17-én, vasárnap 12:30 órakor mutatja be hagyományos karácsonyi műsorát, melyre sok szeretettel vár minden kedves érdeklődőt.

Amerikai Magyar Múzeum, Passaic és a Szent István Római Katolikus Magyar Templom meghívja DOMJÁN 110 kiállításra, a világhírű fametsző, Domján József válogatott munkáiból A kiállítás megtekinthető Karácsonyig, minden vasárnap mise után vagy előjegyzéssel megbeszélt időpontban.

Mise szándékokat kérhetnek hétköznapra és vasárnapra is.

Az elektromos gyertyákra kérjük újítsák meg szándékukat. Amennyiben szeretnék, hogy most kezdődően vagy ismét 1 éven át égjen a gyertya valamelyik szerettük nevével és emlékére, kérem keressék forduljanak az irodánkhoz .
Kérem a Tudósítónk hátlapján levő hirdetéseket is újítsák meg. Köszönöm.
Szentgyónással és betegek kenetéért bármikor keressenek. Nincs alkalmatlan időpont. Hétköznapra is lehet akár telefonon is egyeztetni időpontot.

Karácsonyig tartó gyűjtést tartunk ismét a Bélfenyér-i, Románia gyerekek megsegítésére. 5, 10, 20, 50 és 100 dolláros adományokért cserébe, különböző karácsonyi díszeket kapnak melyek összegét fogjuk átutalni. Részletekért kérem hívják Staudinger Katalint a 973-464-0424, vagy Kitty Sylvestert a 201-445-3295 telefonszámon.
https://www.facebook.com/asociatiakolpingbelfir.belfenyerikolping 

Eseményeink képei a honlapunkon: http://ststephenspassaic.com/galeria/galeria.htm 
 

 


 


 

 

 

|  Impresszum |