Heti tudósítók

       Szent István Római Katolikus Magyar Templom -
St. Stephen R. C. Magyar Church

223 Third Street, Passaic, NJ 07055

     News | Aktuális | Heti miserend/Mass Time  | Naptár/Calendar | 2018. évi hirdetések/Bulletin in 2018 | Archívum/Archive

    

Bishop’s Annual Appeal hírek: a gyűjtés lehetővé teszi, hogy a Nazareth Village-ben élő nyugdíjas papok méltó körülmények közt éljenek. Ugyancsak a hívek adománya teszi lehetővé a papok különleges egészségügyi ellátását is. Segítsük továbbra is ezeket a célokat. Köszönjük nagylelkű adományaikat!

Várom azok jelentkezését, akik elsőáldozók szeretnének lenni. 9-10 éves kortól járulhatnak az Oltáriszentséghez. A jelentkezés határideje november vége. Jelentkezni lehet a plébánia telefonszámán, vagy az enyémen, vagy email-en, csak ne húzzuk az időt, tegyük meg a jelentkezést!

Ma van a Veteran’s Day, emlékezzünk azokra, akik a hadseregben szolgálva áldozatot hoztak hazánkért, szabadságunkért! Az ő áldozatuk független minden politikai alapállástól. Akár életüket, vagy egészségüket adták, vagy nem kellett ilyen veszteséget elszenvedniük, de a szolgálatukat köszönjük meg és kérjük a Mindenható Isten áldását rájuk!

Szilveszteri mulatságot tervezünk. Ha elég személy jelentkezik, megszervezzük. Kérem, hogy a bulletinben lévő lapokon jelentkezzünk jövő vasárnapig. A gyerekek számára is lesz külön terem és foglalkozás, így a gyermekes családokat is hívjuk és várjuk! Töltsük együtt az óév utolsó és az újév első napját!

Laci atya elérhető a plébánia e-mail címén, vagy a következő számon: +1(862)295-6486.

Eseménynaptár

2018. december 8-án, szombaton este 6.30 órakor kezdődik a Lant és toll Egyesület karácsonyi műsora a templomban. Minden testvért szeretettel várunk!

2018. december 16-án tartjuk a karácsonyi ebédet. (25$)

 


 

 


 


 

 

 

|  Impresszum |